1e paal V&D vestiging Vlaardingen

Geschreven door hans moor. Gepost in nieuws

Op donderdag 11 april 2013 heeft KIKX Development B.V. , de gemeente Vlaardingen, V&D als huurder, Green Retail House als belegger en alle overige bij de bouw betrokken partijen uitgenodigd om gezamenlijk het slaan van de eerste paal te vieren.

 De nieuwste (63e) vestiging van V&D krijgt drie gelijkwaardige bouwagen van in totaal ruim 4.600 m2. Op de tweede verdieping komt de succesvolle versformule La Place. Door de zes markante erkers, het vele glas, gevarieerd metselwerk en een bijzondere dakrand zal het ontwerp van architect Hans Moor ook een bouwaanwinst voor Vlaardingen worden.

 Bart van Sliedregt, directeur KIKX Development B.V.:.

Vlaardingen heeft een aantrekkelijke binnenstad en een gemotiveerd stadsbestuur. Een V&D ontbrak en completeert dit aanbod en zal de binnenstadseconomie zeker versterken. De geplande opening van V&D in Vlaardingen in het eerste kwartaal van 2014 is een volgende stap in de groeistrategie van het warenhuis. V&D is bovendien verheugd na acht jaar weer terug te keren in de binnenstad van Vlaardingen. 

days of dutch architecture tbilisi, georgie

Geschreven door hans moor. Gepost in nieuws

Op initiatief van de Nederlandse Ambassade bij monde van Pieter Jan langeberg te Tbilisi, Georgie en Dr. Lena Kiladse, professor of Georgian technical University werd van 17 tm 19 december 2012 een overzichtstentoonstelling 'Days of Dutch architects 'gehouden. Hans Moor Architects was deelnemer van deze selectie van 15 bureaus. Vertegenwoordigd waren o.a. Concern, UN-studio, Uarchitects, Casanova-hernandez e.a. Veel belangstelling van de georgische gemeenschap en bijzonder bezoek van de minister van Economische zaken en de president van Georgie, Mikheil Saakashvili.

 

hans moor architects architecture and urban planning